ПРОДУКТИ

Стойка за дозатор за дезинфектант с бутилка

Стойка – Станица за дозатор за дезинфектант е изключително удобен и видим начин за дезинфекция на рацете. Стойката е изработена от висококачествен алуминиум може да бъде за вънешни и вътрешни условия. На едната от стойките може да се сложи рамка А4 или А5 в която може да се изложи плакат с инструкции за правилно дезинфенциране на рацете. Рамките могат да бъдат сложени в портрет или ландскейп по ваше желание.
На стойките има поставка на която с помош на каишки се слага пластмасова бутилка с помпа в която се слага гел. Всички елементи влизаат в комплекта.

Предлагаме две различни стойки , Eдната стойка(USSFSN0001) е на височина 1300 мм без рамка с поставка и пластмасова бутилка с помпа . Другата стойка(UMBSG000BA) е на височина 1500мм с рамка А4 или А5, поставка и пластмасова бутилка с помпа. В комплекта влизаат всички неопходими кърпежни елементи за зглобяване.

Описание Арт.No Размер на постера     /       единична цена без ДДС
Стойка за дозатори за дезинфектант с височина 1300мм USSFSN0001       без рамка           /              140 лева
Стойка за дозатори за дезинфектант с височина 1500мм UMBSG000BA      A4 илиA5            /               155 лева

Трябва да монтирате основата към самия пилон чрез болтовете, които ще откриете в комплекта, след това рамката и на края с болтовете да се сложи самия дозатор.

Разгледайте още:

Изпратете запитване за този продукт: