ПРОДУКТИ

Нов постер комплект за винил

Алуминиевият постер комплект за винил е чудесна алтернатива на снап рамката, в случай, че искате по – лек и подвижен продукт. Той е на снап система, захващането е изключително здраво и сигурно. Може да бъде монтиран на всякакви места – стена, витрина, висящ от таван. Много лесна смяна на визията. Необходимо е да прецените единствено каква ширина желаете да поръчате –  предлагаме няколко ширини – от 850мм до 1200мм. В комплекта получавате два снап профила и ушички на горния профил за монтаж. Допълнително можете да поръчате вендузи за стъкло или крепежни елементи за спускане на визията от таван.

Разликата с обикновения постер комплект за винил е, че новия модел е с по – тънки алуминиеви профили и това позволява по – ниска и привлекателна цена.

 

Описание Арт.No Размер на постера
Нов Постер комплект за винил 80 см  UPC10SN080         800 mm
Нов Постер комплект за винил 85 см  UPC10SN085         850 mm
Нов Постер комплект за винил 100 см  UPC10SN100       1000 mm
Нов Постер комплект за винил 120 см  UPC10SN120       1200 mm

Алуминиевите профили се отварят на принципа на обикновените снап рамки, като преди това е отместен встрани черният накрайник, постерът се поставя чрез приплъзване в улея от горната страна на профила. След като поставите постера, затваряте профила и спускате отново черния накрайник.

Разгледайте още:

Изпратете запитване за този продукт: